Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Vacatures

PIN Voorschot is een product van EMF Finance. EMF heeft in maart 2015 dit product geïntroduceerd in Nederland. PIN Voorschot maakt het mogelijk om op korte termijn een geldbedrag te ontvangen om mee te ondernemen. Het enige wat vereist is is dat de onderneming omzet ontvangt via een PIN-apparaat of via een webshop. Het is ons doel om het voor de ondernemer zo eenvoudig mogelijk te maken en de meest persoonlijke service te leveren.

Wat doet Pinvoorschot?

Content Marketeer

Als Content Marketeer bij EMF ben je medeverantwoordelijk voor het bedenken, maken en publiceren van content op onze website en social mediakanalen. Unieke content maken is iets waar jij enthousiast van wordt! Door jouw unieke content zorg jij ervoor dat EMF en haar producten voortdurend opgemerkt wordt door onze doelgroep.

Bekijk de vacature!

Business Development Manager

European Merchant Finance B.V. (EMF) is een Nederlands Fintech bedrijf dat vier jaar bestaat en dat een vernieuwend financieringsconcept -  het PIN Voorschot – in Nederland geïntroduceerd heeft. Inmiddels hebben we al meer dan drieduizend micro-financieringen verstrekt. Onze klanten zijn met name actief in de horeca, retail- en levensmiddelenbranche.

Bekijk de vacature!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren