Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sales Support Manager (full time)

European Merchant Finance BV bestaat ruim vier jaar en heeft in 2015 een vernieuwend financieringsconcept - het PIN Voorschot – in Nederland geïntroduceerd.

Inmiddels hebben we al meer dan vijftienhonderd ondernemers geholpen met een micro-financiering.
Onze klanten zijn met name actief in de horeca, retail- en levensmiddelenbranche. We bieden ook financiering aan webshops onder de naam WEB Voorschot en we hebben inmiddels een flink aantal muziek- en foodtruckfestivals gefinancierd met ons EVENT Voorschot.


EMF is een bijzonder klantgericht bedrijf (in de wereld van non-bancaire financieringen zijn wij uniek omdat we ál onze klanten persoonlijk leren kennen). Het EMF kantoor zit in het prachtige en inspirerende Arsenaal in Naarden-Vesting. We werken nu met een team van 13 personen in Nederland en één in België.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

• Beantwoorden van vragen van klanten en prospects per telefoon en e-mail;
• Verzamelen en verwerken van klantgegevens;
• Commerciële ondersteuning geven aan het salesteam in Nederland en België en aan de Partner Manager;
• Beheer van bestaande klanten, waaronder toezicht houden op terugbetalingen;
• Marketing acties uitvoeren en proactief contact opnemen met potentiele klanten en tussenpersonen zoals financieel adviseurs, branche- en ondernemersverenigingen;
• Meehelpen en meedenken aan allerlei ideeën die we als team ontwikkelen om onze klanten beter te kunnen helpen.

Wie zoeken wij?

Jij bent iemand met een “klant is koning” mentaliteit die van aanpakken weet. Je kunt zowel in een team als zelfstandig werken en je omschrijft jezelf als nauwkeurig, georganiseerd en goed administratief onderlegd.
Wij vragen iemand die schriftelijk en mondeling communicatief sterk is en niet verlegen.
Vaardigheid met MS Word, Excel en Powerpoint zijn een vereiste en je houdt ervan om snel te schakelen.
Kennis van – of ervaring in de – (alternatieve) financiële dienstverlening is een pré.

Wat bieden wij?

Een leuke en afwisselende functie binnen een opgewekt klein team, in een groeiende onderneming met een informeel werkklimaat.
Een prima salaris met doorgroeimogelijkheden op basis van functioneren.
De kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van nieuwe financieringsvormen voor het Nederlandse MKB.

Ben jij de kandidaat die past bij onze klantgerichte organisatie?
Reageer dan nu en overtuig ons van jouw passie en kennis.
Stuur je motivatiebrief en CV naar dvaw@emffinance.nl of bel voor meer informatie naar 088-3880880

Dit zijn wij!

European Merchant Finance BV (EMF) is 1 maart 2015 opgericht door Diederik Werdmölder. Inmiddels met een enthousiast team van 13 mensen werken wij dagelijks aan het oplossen van korte termijn financieringsvraagstukken voor ondernemers.

Diederik heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en werkte in Amsterdam, New York, Curaçao en Hong Kong voor welbekende financiële instellingen.

EMF wil het Nederlandse kleinbedrijf op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers ondersteunen bij het succesvol maken van hun zaak. Inmiddels heeft EMF al ruim 2900 keer een ondernemer geholpen met een financiering.

Alle adviseurs zijn Wft-gecertificeerd.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren