Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Onze partners

MKB-kredietcoach is een onafhankelijke organisatie die MKB’ers ondersteunt bij het krijgen en behouden van financiering. Wij vergroten jouw (financiële) kennis, vaardigheden en professionaliteit. Waardoor je meer inzicht in de financiële reputatie van jou als ondernemer en jouw bedrijf krijgt. Schakel ons in voor het: • Krijgen van een financiering • Houden van een financiering • Verlagen van je financieringskosten • Sparren over belangrijke ondernemersvraagstukken • Vergroten van je kansen als ondernemer • Realiseren van groei • Uitwerken van een ondernemersplan of businesscase • Optimaliseren van je persoonlijke ondernemerschapskwaliteiten

Bezoek website

Investeerders.nl is een online kennisplatform voor zowel investeerders als ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Via actueel nieuws, interviews, opinie en kennisartikelen houden we onze lezers op de hoogte van allerlei verschillende vormen van financiering. Daarbij richt het platform zich niet alleen op business angels, private equity, venture capital, maar ook op alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding, factoring of andere vormen van werkkapitaal.

Bezoek website

Holland FinTech is an independent organisation delivering professional services to business clients in the financial technology, or “fintech”, industry. It distributes knowledge about digitalisation, supports financial innovators, and drives co-operation and competition to deliver better financial services globally. Holland FinTech’s large, global fintech marketplace empowers actors throughout the financial services value chain via its digital services. Holland FinTech has over 400 members around the globe, ranging from start-ups to large corporates.

Bezoek website

Tippr: dagelijkse inspiratie voor en door horeca professionals. Ben je een professional in de horeca? Dan is tippr jouw dagelijkse bron van inspiratie. We weten dat tijd schaars is en houden horeca professionals in de tippr app op een leuke, compacte en snelle manier op de hoogte. Jij bepaalt via het ‘like’ principe zelf welke informatie je interessant vindt en wat niet. • Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste horeca innovaties • Ontvang de beste tips en nuttige informatie over de branche • Leg makkelijk en snel contact met leveranciers die jij interessant vindt. Tippr brengt als onafhankelijk platform horeca professionals en leveranciers bij elkaar. We zorgen niet alleen voor de juiste match tussen jou en leveranciers die je interessant vindt, maar brengen ook kennis en informatie bij elkaar omdat we weten dat horeca professionals weinig tijd hebben om het internet af te struinen. Wij verzamelen voor jou het laatste horeca nieuws, de beste innovaties, trends en handige tips

Bezoek website

Financiering voor mkb en 155-Help-een-bedrijf zijn initiatieven van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij helpen jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf is een betrouwbare landelijke organisatie, bestaat al ruim 75 jaar en werkt samen met de meeste Nederlandse gemeenten en landelijke overheden. Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf heeft Financiering voor mkb opgezet op verzoek van en in samenwerking met ondernemers. Zij hadden een behoefte aan een aanbieder die duidelijke tarieven hanteert, zich aan de afspraken houdt, betrouwbaar en ervaren is, vriendelijk met de debiteuren omgaat en zich inzet voor de belangen van mkb’ers en zzp’ers.

Bezoek website

HOGIAF is de grootste cross-culturele en multisectorale ondernemersvereniging in Nederland. HOGIAF ondersteunt ondernemers op uiteenlopende onderdelen en bevordert cross-cultureel ondernemerschap. HOGIAF levert middels een compleet pakket aan diensten een bijdrage aan de groei van ondernemers en ondernemingen. De diensten van HOGIAF staan in het teken van 3 doelen binnen het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen: Kostenbesparing, Omzetverhoging door professionalisering & internationalisering en Belangenbehartiging

Bezoek website

MKB Doorgaan is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden. MKB Doorstart biedt als ‘linking pin’ niet alleen een snelle, maar ook de best passende verbinding tussen hulpvraag en praktische ondersteuning.

Bezoek website

CCV geeft ondernemers nieuwe kansen en mogelijkheden door hun betalingsproces te verrijken. Wij maken de toekomst van het betalen vandaag mogelijk, door altijd en overal betalen te ondersteunen. Offline en online, met geld of loyaliteitspunten. Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa. Zodat ondernemers het meeste uit hun onderneming halen.

Bezoek website

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over o.a. cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen. Daarnaast helpen wij je om je voor te bereiden op de toekomst.

Bezoek website

Credion realiseert bedrijfsfinancieringen. Credion, met ruim 35 vestigingen én meer dan 40 bronnen van geld, is een landelijk werkend onafhankelijke MKB adviesorganisatie die ondernemingen helpt bij het realiseren van financieringsoplossingen én het monitoren van uw organisatie na de kredietverstrekking zodat u optimaal gefinancierd blijft. Goed om te weten is dat de Credion organisatie al sinds 2001 actief is en inmiddels al duizenden MKB ondernemingen naar een optimale financieringen heeft begeleid.

Bezoek website

Franchise+ bestaat uit het vakblad Franchise+, de webportal franchiseplus.nl, de wekelijkse Franchise+ Nieuwsbrief, de kandidatendatabase en de Franchisebeurs Onderneem ‘t! Gezamenlijk vormen zij dé marktplaats voor franchising. Franchise+ is er voor iedereen die iets wil weten over franchising, in contact wil komen met franchisegevers en/of franchisenemers of geïnteresseerd is in het laatste nieuws uit de franchisewereld.

Bezoek website

MKB Belangen vertegenwoordigt ruim 200.000 voornamelijk kleinere ondernemers. De organisatie zet zich om kennis te delen, onderzoeken te doen en (politieke) invloed uit te oefenen ten gunste van het Midden- en Kleinbedrijf. Daarnaast sluit MKB Belangen slimme partnerships en deals, om kostenbesparingen te realiseren of om zaken bereikbaar te maken voor kleinere ondernemers, die anders niet mogelijk zouden zijn geweest.

Bezoek website

Procent is hét gratis inkoopplatform van Nederland. Procent is opgericht in 2013 en bestaat uit een team van meer dan 25 gedreven professionals. Door met passie en uitgebreide marktkennis te onderhandelen met leveranciers van food en non-food producten & diensten, namens inmiddels meer dan 5.500 leden, bundelen we de vraag en kunt u als Procent lid aanzienlijk goedkoper inkopen. Procent is een onafhankelijk inkoopbureau en onderscheidt zich door het gratis lidmaatschap en de verfrissende & heldere kijk op samenwerkingsverbanden en besparingen (bedrijfskostenreductie).

Bezoek website

Pay.nl heeft als streven om het ondernemen voor haar merchants een stuk makkelijker te maken. Dit doen we door u compleet te ontzorgen op het gebied van online betalingsverwerking. Door de juiste afhandeling van online betalingen vanzelfsprekend te maken, geven wij onze merchants de ruimte om zich nog volledig op hun core business te richten, en vervolgens groei te realiseren.

Bezoek website

Debiteurenbeurs financiert ondernemingen die niet bij de bank terecht kunnen met werkkapitaal. Ondernemingen die tijdelijk krap bij kas zitten kunnen via Debiteurenbeurs snel kortlopende financiering aantrekken op basis van vorderingen op anderen. Heb je aan het eind van de maand net te kort, bellen je leveranciers om te vragen wanneer je gaat betalen, via Debiteurenbeurs ben je in een paar dagen geholpen. Ons unieke en transparante model zorgt voor een faire en lage prijs voor iedereen.

Bezoek website

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig en bancair advieskantoor dat u als Nederlandse mkb-ondernemer begeleidt bij strategieformulering en implementatie, bij het bepalen en het regelen van uw financieringsbehoefte en/of bij uw bedrijfsoverdracht. Onze organisatie is in 1983 opgericht en heeft inmiddels 30 kantoren in Nederland met ongeveer 80 partners. Wij helpen mkb-ondernemers in Nederland met succesvol(ler)ondernemen.

Bezoek website
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren