Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Pak ze in!

Het begint een ware trend te worden. Verpakkingen. In de jungle van alle miljoenen verschillende producten die er online en offline te koop zijn is het soms moeilijk je te onderscheiden van de rest.

Hoe leuk kan een theezakje of Parmezaanse kaas nou helemaal worden? Heel leuk!

Wat is voor je klant nou mooier om een cadeau te geven waar de ontvanger nog voordat hij/zij het cadeau heeft gezien al een glimlach op zijn gezicht heeft?

We hebben wat leuke voorbeelden voor je op een rijtje gezet ter inspiratie. Investeer in de kleine dingen die je zaak nog mooier, beter en leuker maken.

  1. Het goudvis theezakje. Net echt!

2. De fles Cava... of uuh bosje bloemen

3. Simpel, maar geniaal

4. Koekje erbij?

5. Dat is nog eens leuk schaven!

6. Uitpakken maar

Hebben we je kunnen inspireren? Mooi! We helpen je natuurlijk graag met de financiële invulling van zulke spontane ideeen, want het is natuurlijk zonde als dit bij een idee blijft. Kijk snel wat we voor je kunnen betekenen.

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren