Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over ons

PIN Voorschot is een product van EMF Finance. EMF heeft in maart 2015 dit product geïntroduceerd in Nederland. PIN Voorschot maakt het mogelijk om op korte termijn een geldbedrag te ontvangen om mee te ondernemen. Het enige wat vereist is is dat de onderneming omzet ontvangt via een PIN-apparaat of via een webshop.

Wat doet Pinvoorschot?

Werken bij ons?

Wil jij samen met ons ondernemers verder helpen met het waarmaken van hun dromen? 
Op dit moment hebben wij deze vacatures:

Sales Support

Dit zijn wij!

European Merchant Finance BV (EMF) is 1 maart 2015 opgericht door Diederik Werdmölder. Inmiddels met een enthousiast team van 14 mensen werken wij dagelijks aan het oplossen van korte termijn financieringsvraagstukken voor ondernemers.

Diederik heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en werkte in Amsterdam, New York, Curaçao en Hong Kong voor welbekende financiële instellingen.

EMF wil het Nederlandse kleinbedrijf op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers ondersteunen bij het succesvol maken van hun zaak. Inmiddels heeft EMF al ruim 3700 keer een ondernemer geholpen met een financiering.

Alle adviseurs zijn Wft-gecertificeerd.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren