Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over ons

PIN Voorschot is een product van EMF Finance. EMF heeft in maart 2015 dit product geïntroduceerd in Nederland. PIN Voorschot maakt het mogelijk om op korte termijn een geldbedrag te ontvangen om mee te ondernemen. Het enige wat vereist is is dat de onderneming omzet ontvangt via een PIN-apparaat of via een webshop.

Wat doet Pinvoorschot?

Wie is EMF Finance

European Merchant Finance BV (EMF) is 1 maart 2015 opgericht door Diederik Werdmölder. Inmiddels met een enthousiast team van 8 mensen werken wij dagelijks aan het oplossen van korte termijn financieringsvraagstukken voor ondernemers.

Diederik heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en werkte in Amsterdam, New York, Curaçao en Hong Kong voor welbekende financiële instellingen.

EMF wil het Nederlandse kleinbedrijf op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers ondersteunen bij het succesvol maken van hun bedrijf. Inmiddels heeft EMF al 1200 keer een ondernemer geholpen met een financiering.

Alle adviseurs zijn WTF-gecertificeerd.

Onze partners

MKB Doorgaan is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden. MKB Doorstart biedt als ‘linking pin’ niet alleen een snelle, maar ook de best passende verbinding tussen hulpvraag en praktische ondersteuning.

Bezoek website

CCV geeft ondernemers nieuwe kansen en mogelijkheden door hun betalingsproces te verrijken. Wij maken de toekomst van het betalen vandaag mogelijk, door altijd en overal betalen te ondersteunen. Offline en online, met geld of loyaliteitspunten. Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa. Zodat ondernemers het meeste uit hun onderneming halen.

Bezoek website

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over o.a. cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen. Daarnaast helpen wij je om je voor te bereiden op de toekomst.

Bezoek website

Credion realiseert bedrijfsfinancieringen. Credion, met ruim 35 vestigingen én meer dan 40 bronnen van geld, is een landelijk werkend onafhankelijke MKB adviesorganisatie die ondernemingen helpt bij het realiseren van financieringsoplossingen én het monitoren van uw organisatie na de kredietverstrekking zodat u optimaal gefinancierd blijft. Goed om te weten is dat de Credion organisatie al sinds 2001 actief is en inmiddels al duizenden MKB ondernemingen naar een optimale financieringen heeft begeleid.

Bezoek website

Franchise+ bestaat uit het vakblad Franchise+, de webportal franchiseplus.nl, de wekelijkse Franchise+ Nieuwsbrief, de kandidatendatabase en de Franchisebeurs Onderneem ‘t! Gezamenlijk vormen zij dé marktplaats voor franchising. Franchise+ is er voor iedereen die iets wil weten over franchising, in contact wil komen met franchisegevers en/of franchisenemers of geïnteresseerd is in het laatste nieuws uit de franchisewereld.

Bezoek website

MKB Belangen vertegenwoordigt ruim 200.000 voornamelijk kleinere ondernemers. De organisatie zet zich om kennis te delen, onderzoeken te doen en (politieke) invloed uit te oefenen ten gunste van het Midden- en Kleinbedrijf. Daarnaast sluit MKB Belangen slimme partnerships en deals, om kostenbesparingen te realiseren of om zaken bereikbaar te maken voor kleinere ondernemers, die anders niet mogelijk zouden zijn geweest.

Bezoek website

Procent is hét gratis inkoopplatform van Nederland. Procent is opgericht in 2013 en bestaat uit een team van meer dan 25 gedreven professionals. Door met passie en uitgebreide marktkennis te onderhandelen met leveranciers van food en non-food producten & diensten, namens inmiddels meer dan 5.500 leden, bundelen we de vraag en kunt u als Procent lid aanzienlijk goedkoper inkopen. Procent is een onafhankelijk inkoopbureau en onderscheidt zich door het gratis lidmaatschap en de verfrissende & heldere kijk op samenwerkingsverbanden en besparingen (bedrijfskostenreductie).

Bezoek website

Pay.nl heeft als streven om het ondernemen voor haar merchants een stuk makkelijker te maken. Dit doen we door u compleet te ontzorgen op het gebied van online betalingsverwerking. Door de juiste afhandeling van online betalingen vanzelfsprekend te maken, geven wij onze merchants de ruimte om zich nog volledig op hun core business te richten, en vervolgens groei te realiseren.

Bezoek website

Debiteurenbeurs financiert ondernemingen die niet bij de bank terecht kunnen met werkkapitaal. Ondernemingen die tijdelijk krap bij kas zitten kunnen via Debiteurenbeurs snel kortlopende financiering aantrekken op basis van vorderingen op anderen. Heb je aan het eind van de maand net te kort, bellen je leveranciers om te vragen wanneer je gaat betalen, via Debiteurenbeurs ben je in een paar dagen geholpen. Ons unieke en transparante model zorgt voor een faire en lage prijs voor iedereen.

Bezoek website

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig en bancair advieskantoor dat u als Nederlandse mkb-ondernemer begeleidt bij strategieformulering en implementatie, bij het bepalen en het regelen van uw financieringsbehoefte en/of bij uw bedrijfsoverdracht. Onze organisatie is in 1983 opgericht en heeft inmiddels 30 kantoren in Nederland met ongeveer 80 partners. Wij helpen mkb-ondernemers in Nederland met succesvol(ler)ondernemen.

Bezoek website

Algemene voorwaarden PIN Voorschot - Algemene voorwaarden WEB Voorschot - Privacy beleid

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren