Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ton's Binderij

Over de onderneming en de ondernemer

Ton heeft al ruim 20 jaar een kleurrijke bloemenzaak aan de Gijsbrecht van Amstelstraat met bijzondere bloemen. Ton’s Binderij is 6 dagen per week open en heeft geen personeel. De winkel heeft veel vaste klanten die ook voor speciale gelegenheden – zoals trouwerijen, feesten en begrafenissen - bij hem boeketten kopen. 

De financieringsbehoefte

Ton wilde naar aanleiding van vragen van klanten het aanbod in zijn winkel uitbreiden met glaswerk en keramiek. Hij had berekend dat hij met EUR 5.000 een begincollectie kon aanschaffen. Omdat hij geen overtollige liquiditeiten had, zocht hij een financier voor deze investering. 
Bij zijn huisbank kreeg hij geen positief antwoord op zijn vraag en een crowdfunding campagne opzetten leek te tijdrovend gezien Ton’s 6-daagse werkweek. 

De oplossing

Via onze direct mail brochure hoorde Ton van het PIN Voorschot. 
Binnen een week was het PIN Voorschot van EUR 5.000 rond en kon Ton zijn collectie glaswerk en keramiek aanschaffen. Op de verkoop daarvan zit een gezonde marge en Ton had geen probleem met de premie die hij aan EMF moest betalen.

In de maanden die volgden ging de omzet van Ton’s Binderij flink omhoog waardoor hij zijn PIN Voorschot ruim binnen de termijn van 6 maanden af kon lossen, en de daarbij behorende bonus van EMF ontving. 
Inmiddels heeft Ton een nieuw PIN Voorschot van EUR 7.500 en dankzij deze toegang tot werkkapitaal voelt hij zich behalve een geweldige bloemist ook weer ondernemer!
 

Ton van der Pol
Ton’s Binderij, Hilversum

Terug naar ervaringen

Met het PIN Voorschot kon Martijn zijn plannen snel in gang zetten omdat hij het bedrag binnen een week ter beschikking had.

Waarom Pin Voorschot?

  • Intake bij jou op locatie
  • Goedkeuring binnen 2 dagen
  • Geld op je rekening binnen 4 dagen
  • Premie & aflossing automatisch via pin of transacties
  • Open, eerlijk en transparant
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren