Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Kwalitaria Délifrance

Morris Sen besloot ook om met PIN Voorschot in zee te gaan. De ervaren zelfstandig horecaondernemer sloot zich ruim vier jaar geleden aan als franchisenemer bij de formule Kwalitaria Délifrance. Een weloverwogen beslissing, vertelt hij. “Ik heb bewust voor een bepaalde franchiseformule gekozen, en daar conformeer je je dan ook aan. Het biedt mij hulp als ondernemer omdat veel werk uit handen wordt genomen, zoals de marketing. Het bevalt me goed.

Investeren

Ik kan mij met mijn klanten en de business bezighouden, en dat doe ik zeven dagen per week. Ook al ben je niet in de zaak, je bent er toch altijd mee bezig.”

De 47-jarige Amsterdammer heeft negen medewerkers die hem bijstaan in het runnen van de vestiging aan het Vesteplein in Delft. In april 2018 kocht hij de zaak en daar kwamen de nodige kosten bij kijken. “Achteraf bleek dat ik meer moest investeren dan aanvankelijk was voorzien.”

Hij had snel extra geld nodig en zag in die fase op internet PIN Voorschot voorbijkomen. Hij las hoe het functioneerde en dat sprak hem aan. “Het kwam goed uit op dat moment. Het plaatje paste precies. Ik heb toen impulsief gereageerd en daarna verliep het allemaal heel snel.”

Het traject was ook ‘vriendelijk en gemoedelijk’. “Het ging allemaal zo gemakkelijk. Ik hoefde niet naar een bank om alle administratieve rompslomp te  doorlopen.”

Bonus

Tijdens een kennismaking met PIN Voorschot werd door een accountmanager goed uitgelegd hoe de werkwijze was. Een van de drie accountmanagers die het hele land afreizen om met zakelijke klanten een overeenkomst op maat door te spreken. Morris: “En na een dag of drie had ik het geld al op mijn rekening.”

Dat gebeurde allemaal in het najaar van 2018. Hij kon verder met de nieuwe inrichting van zijn zaak en de aflossing verliep geruisloos. “Ik had er geen omkijken naar. Eenmaal per maand kreeg ik een overzicht van hoeveel ik had afgelost.”

Binnen drie maanden was hij klaar, de aflossing was een feit. Dat leverde hem ook nog eens een bonus op, hij had het binnen de afgesproken termijn volbracht.

Inmiddels heeft hij alweer een tweede overeenkomst afgesloten, ten behoeve van een nieuwe bakwand. 

All-in tarief

“Ons product is heel geschikt voor franchisenemers”, merkt Diederik Werdmölder op. “Wanneer een formule bijvoorbeeld zijn huisstijl verandert en ondernemers moeten daar op korte termijn in meegaan, dan kunnen ze bij ons terecht.”

Hij ziet de vraag vanuit de franchisewereld toenemen. Naast meerdere Kwalitaria’s hebben ook ondernemers van onder meer Mitra, Jamin, Subway, The Read Shop en Bakker Bart met succes bij PIN Voorschot aangeklopt voor een lening.

Formulebreed wordt het product echter nog niet aangeboden. “We zijn wel in gesprek met franchisegevers maar daar zijn nog geen afspraken over gemaakt. Wanneer we bij een nieuwe huisstijl collectief een lening kunnen aanbieden, wordt het natuurlijk goedkoper voor de ondernemers.”

Qua rente is PIN Voorschot niet het voordeligst, geeft hij toe. “Maar je moet wel goed vergelijken. Ondernemers hoeven bij ons geen jaarcijfers of prognoses te laten zien. En we rekenen verder helemaal geen kosten, bij ons is het een all-in tarief.”

Morris Sen

Kwalitaria Délifrance 

Terug naar ervaringen

"Tijdens een kennismaking met PIN Voorschot werd door een accountmanager goed uitgelegd hoe de werkwijze was"

Waarom Pin Voorschot?

  • Intake bij jou op locatie
  • Goedkeuring binnen 2 dagen
  • Geld op je rekening binnen 4 dagen
  • Premie & aflossing automatisch via pin of transacties
  • Open, eerlijk en transparant
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren