Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Tapasbar El Cortijo

El Cortijo is een tapasbar aan de prachtige Rijnkade in Arnhem.Eigenaar Willem Dekkers heeft de zaak nu zo’n 3 jaar en heeft al een aantal keren gebruikt gemaakt van PIN Voorschot om wat ademruimte te creëren.

Opstarten

Willem: “Toen we net begonnen met de zaak heeft PIN Voorschot me enorm geholpen. Vooral in het begin moet je veel investeringen doen en heb je niet direct geld in kas. Het geld moet nog verdiend worden, maar je moet het al wel uitgeven”. De enthousiaste horeca ondernemer kwam bij PIN Voorschot terecht via social media en vindt het contact altijd erg prettig.

Geen omkijken naar aflossen

“Je bent als ondernemer bezig met ondernemen, het is dan erg fijn dat een partij als PIN Voorschot een product biedt waar je geen omkijken naar hebt”, zegt hij. “De aflossing beweegt mee met je omzet. Als je een keer wat mindere dagen hebt door bijvoorbeeld slecht weer, dan los je ook minder af.

Je merkt er eigenlijk niets van in tegenstelling tot een reguliere financiering. Het aflossingsbedrag blijft daarbij altijd hetzelfde, ook al heb je minder verdiend”, voegt Willem daaraan toe.

Een fijne samenwerking

De tapasbar heeft tot nu toe al drie keer gebruikt gemaakt van PIN Voorschot. “Ik heb na de opstartfase nog twee keer een beroep gedaan op een PIN Voorschot. Dit is vooral handig na de wintermaanden. Je wilt dan toch vaak je terras klaarmaken voor de zomer en misschien een likje verf aanbrengen. Wat vet op de botten is dan geen overbodige luxe”, vertelt Willem ons.

 “Ik waardeer het ook enorm dat PIN Voorschot wat coulanter is omgegaan met de aflossing in de afgelopen lastige maanden, dat zie je ook niet vaak gebeuren. Gelukkig loopt de aflossing nu weer normaal en kunnen we weer doen waar we goed in zijn: Gasten ontvangen en lekkere tapas serveren!”

Willem Dekkers
Tapasbar El Cortijo –Arnhem

Terug naar ervaringen

Ik heb na de opstartfase nog twee keer gebruikt gemaakt van PIN Voorschot

Waarom Pin Voorschot?

  • Intake bij jou op locatie
  • Goedkeuring binnen 2 dagen
  • Geld op je rekening binnen 4 dagen
  • Premie & aflossing automatisch via pin of transacties
  • Open, eerlijk en transparant
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren