Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

“De aanpak van PIN Voorschot is een verademing. Op maandag raakte ik in gesprek, op woensdag kwam Melle langs voor de puntjes op de 'i' en op vrijdag had ik het geld. Ideaal!”

Voor biertjes tappen en sfeer maken is geld nodig, werkkapitaal. Banken zijn niet zo dol op kredietverstrekking aan de horeca. Cafébaas Joris Mom heeft een slimme oplossing gevonden om toch een lening te krijgen en af te lossen: dankzij zijn pinapparaat. PIN Voorschot maakt het mogelijk.

Joris Mom Erin's Isle Irish Pub, Heerlen

Ton heeft al ruim 20 jaar een kleurrijke bloemenzaak aan de Gijsbrecht van Amstelstraat met bijzondere bloemen. Hij wilde het aanbod producten in zijn winkel uitbreiden, maar liep tegen een probleem aan. Een liquiditeitstekort. Samen met PIN Voorschot was dat probleem binnen een week verholpen.

Ton van der Pol Ton's Binderij, Hilversum
Bekijk de case

Met het PIN Voorschot kon Martijn zijn plannen snel in gang zetten omdat hij het bedrag binnen een week ter beschikking had. Als eenmanszaak sprak ook de automatische aflossing aan, omdat Martijn iedere dag vele lopende zaken aan zijn hoofd heeft.

Vogelbush Eureka Texel Zoo, Texel
Bekijk de case
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren