Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Je merkt nauwlijks iets van het aflossen, omdat het geleidelijk gaat in verhouding met je omzet

Slaapspecialist en ervaringsdeskundige Mirjam de Best van De Slaapkamer Van Lisse wilde zoals iedere ondernemer ook graag voorruit. Door een schat aan ervaring, een aanstekelijk enthousiasme en een passie voor top kwaliteit is zij een ondernemer in hart en nieren. Mirjam over PIN Voorschot: ‘Wat een fijn product is dit! PIN voorschot geeft je de kans om te groeien als (beginnend) ondernemer.

Mirjam de Best De Slaapkamer Van Lisse, Lisse

Voor biertjes tappen en sfeer maken is geld nodig, werkkapitaal. Banken zijn niet zo dol op kredietverstrekking aan de horeca. Cafébaas Joris Mom heeft een slimme oplossing gevonden om toch een lening te krijgen en af te lossen: dankzij zijn pinapparaat. PIN Voorschot maakt het mogelijk.

Joris Mom Erin's Isle Irish Pub, Heerlen
Bekijk de case

“Het kwam goed uit op dat moment. Het plaatje paste precies. Ik heb toen impulsief gereageerd en daarna verliep het allemaal heel snel.” Het traject was ook ‘vriendelijk en gemoedelijk’. “Het ging allemaal zo gemakkelijk. Ik hoefde niet naar een bank om alle administratieve rompslomp te doorlopen.”

Morris Sen Kwalitaria Délifrance, Delft
Bekijk de case
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren