Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Business Developement Manager

Is een Nederlands Fintech bedrijf dat vier jaar bestaat en dat een vernieuwend financieringsconcept -  het PIN Voorschot – in Nederland geïntroduceerd heeft. Inmiddels hebben we al meer dan drieduizend micro-financieringen verstrekt. Onze klanten zijn met name actief in de horeca, retail- en levensmiddelenbranche.

We bieden ook andere vormen van korte termijn financiering onder andere aan webshops onder de naam WEB Voorschot en aan de evenementenbranche onder de naam EVENT Voorschot.

EMF is een bijzonder klantgericht bedrijf (in de wereld van non-bancaire financieringen zijn wij vrij uniek omdat we al onze klanten persoonlijk leren kennen).

EMF houdt kantoor in het prachtige “Arsenaal” in Naarden-Vesting.

We werken met een team van 11 personen in Nederland en één in België en hebben als visie om zoveel mogelijk MKB-ers op een verantwoorde en makkelijke manier aan een passende financiering te helpen.

Het PIN Voorschot werd opgenomen in de MKB Innovatie top 100 in 2018 en bij de NRC Live Fintech Impact Award van 2019 behaalden we de tweede plaats in de publiekstemming.

Omdat we ook steeds meer werken met intermediairs en platformen die (potentiële) klanten begeleiden bij een financieringsoplossing zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

 • Ondersteunen van – en de relatie onderhouden met – accountants, financieel adviseurs, inkoopcombinaties, financieringsplatformen etc. met als doel nieuwe leads voor EMF te genereren.
 • Identificeren van potentiele nieuwe partners en het onderhandelen en sluiten van samenwerkingsovereenkomsten met deze nieuwe partners.
 • Samen met deze partners werken aan het geschikt(er) maken van onze producten voor de klanten van de partners.
 • Ontwikkelen van efficiënte (online) communicatie met partners om het aanvraagproces voor financieringen zo makkelijk mogelijk te maken.
 • De resultaten uit het partnerkanaal analyseren en verbeteren.
 • In het algemeen meedenken aan het business model van EMF.   
 • Bezoeken van netwerk evenementen al dan niet door partners georganiseerd

 Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en zeer uitdagende functie binnen een opgewekt klein team, in een financieel gezonde en groeiende onderneming met een informeel werkklimaat op een mooi kantoor.
 • Een prima salaris met een commissie op basis van behaalde resultaten.
 • De kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van nieuwe financieringsvormen voor het Nederlandse MKB.

Wie zoeken wij?

 • Iemand met minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie. Dat hoeft niet per sé in de financiële sector te zijn, maar gezien de werkzaamheden en de discussies op hoog niveau met de partner organisaties ligt dat wel voor de hand. Mocht je al een eigen netwerk van contacten hebben op dit gebied dan is dat een aanbeveling.
 • Iemand die bereid is ook buiten kantooruren netwerk evenementen (al dan niet georganiseerd door onze partners) te bezoeken.
 • Iemand die zich op zijn of haar gemak voelt om met partners over marketing strategieën en productontwikkeling te praten.
 • Iemand die in staat is om EMF en de financiële producten van EMF voor een (breed) publiek te presenteren;
 • Iemand die het leuk vindt om artikelen te schrijven over relevante onderwerpen voor onze eigen blogs , maar ook voor publicatie in nieuwsbrieven van partners.
 • Minimaal HBO niveau.

Ben jij de kandidaat die past bij dit profiel? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar djkw@emffinance.nl

Dit zijn wij!

European Merchant Finance BV (EMF) is 1 maart 2015 opgericht door Diederik Werdmölder. Inmiddels met een enthousiast team van 11 mensen werken wij dagelijks aan het oplossen van korte termijn financieringsvraagstukken voor ondernemers.

Diederik heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en werkte in Amsterdam, New York, Curaçao en Hong Kong voor welbekende financiële instellingen.

EMF wil het Nederlandse kleinbedrijf op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers ondersteunen bij het succesvol maken van hun bedrijf. Inmiddels heeft EMF al ruim 2900 keer een ondernemer geholpen met een financiering.

Alle adviseurs zijn Wft-gecertificeerd.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren