Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Succesvol de winter & feestdagen door!

De belangrijkste tijd van het jaar breekt aan voor vele MKB ondernemers. De periode dat de consument zijn geld uitgeeft en graag verwend wil worden. Het geld kan maar één keer uitgegeven worden en dat moet natuurlijk bij u gebeuren!

De nieuwste en mooiste collectie in uw kledingwinkel, de meest fantastische accessoires in uw woonwinkel of toch die lekkere wijn in uw restaurant schenken. Dit is de periode om uw klanten iets extra’s te bieden én om omzet en winst te genereren.

Om deze kansen te grijpen heeft u geld nodig. De kosten gaan voor de baat uit, daar bent u als ondernemer aan gewend. Wellicht heeft u het geld beschikbaar en kunt u snel handelen.

Heeft u op dit moment even geen geld beschikbaar? Niet getreurd, met PIN Voorschot kunt u komende periode toch nog snel handelen en deze kansen benutten! Zo kunt u zorgen voor een verzorgde winkel of horecagelegenheid, goede service en mooi aanbod. Vraag hier uw pin voorschot aan.

Maakt uw onderneming rond de feestdagen een goede indruk, dan is de kans groot dat klanten terugkeren. Hierdoor geeft u in 2018 uw onderneming de kickstart die het verdiend.

Kortom, de komende periode kunt u meer creëren dan alleen extra klanten in uw winkel. U kunt tevens uw visitekaartje afgeven voor het komende jaar. Benieuwd hoe u op een andere wijze simpel bekendheid voor uw onderneming kan creëren? Lees dan onze blog met 3 tips voor lokale bekendheid!

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren