Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

PIN Voorschot: Ideaal als u extra geld nodig heeft voor uw bloemenzaak.

Eén van onze eerste PIN Voorschot klanten was Ton’s Binderij te Hilversum. Ton heeft al ruim 20 jaar een kleurrijke bloemenzaak aan de Gijsbrecht van Amstelstraat met bijzondere bloemen.

Ton’s Binderij is 6 dagen per week open en heeft geen personeel.
De winkel heeft veel vaste klanten die ook voor speciale gelegenheden – zoals trouwerijen, feesten en begrafenissen – bij hem boeketten kopen.

Ton wilde naar aanleiding van vragen van klanten het aanbod in zijn winkel uitbreiden met glaswerk en keramiek. Hij had berekend dat hij met EUR 5.000 een begincollectie kon aanschaffen. Omdat hij geen liquide middelen had, zocht hij een financier voor deze investering. Bij zijn huisbank kreeg hij geen positief antwoord op zijn vraag en een crowdfunding campagne opzetten leek te tijdrovend gezien Ton’s 6-daagse werkweek. Via onze direct mail brochure hoorde Ton van het PIN Voorschot.

Binnen een week was het PIN Voorschot van EUR 5.000 rond en kon Ton zijn collectie glaswerk en keramiek aanschaffen. Op de verkoop daarvan zat een gezonde marge en Ton had geen probleem met de premie die hij aan EMF moest betalen. In de maanden die volgden ging de omzet van Ton’s Binderij flink omhoog waardoor hij zijn PIN Voorschot ruim binnen de termijn van 6 maanden af kon lossen, en de daarbij behorende bonus van EMF ontving. Inmiddels heeft Ton een nieuw PIN Voorschot van EUR 7.500 en dankzij deze toegang tot werkkapitaal voelt hij zich behalve een geweldige bloemist ook weer ondernemer! 

De voordelen van PIN Voorschot:

  • Persoonlijk contact.
  • Snelle kredietbeoordeling en veel goedkeuringen.
  • Snel €2.000,- tot €50.000,- beschikbaar voor 3 of 6 maanden.
  • Aflossing is flexibel en geautomatiseerd. Iedere dag lost u afhankelijk van uw PIN-omzet af.

Wilt u weten wat het PIN Voorschot voor u kan betekenen?
Neem dan contact op of bel direct 088-3880880. Wij staan u graag te woord!

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren