Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

PIN Voorschot: ‘Een verfrissend concept in een normaliter donker bos’

PIN Voorschot is een innovatieve oplossing voor bedrijfskrediet. Bedrijven met een pin-automaat, die voor een korte looptijd een krediet zoeken, kunnen dankzij een handige lening zorgen voor het extra kapitaal binnen de onderneming.

Maar hoe werkt het PIN Voorschot, en wat kun jij ervan verwachten?Lennert Bakker van That’s IT uit Den Haag doet zijn verhaal. That’s IT maakte eerder dit jaar gebruik van PIN Voorschot. Hieronder lees je de ervaring van That’s IT.

Hoe ben jij bij PIN Voorschot terechtgekomen?
“Wij kwamen via MKB Belangen terecht bij PIN Voorschot. In augustus ontvingen van een e-mail van Adrienne van Veen, met als onderwerp ‘Gebruik jouw pin-automaat voor snelle financiering’. Dit sprak ons erg aan en heeft ertoe geleid dat wij een vrijblijvend gesprek met PIN Voorschot hebben aangevraagd.”

Wat was bij het krediet van PIN Voorschot het element dat jou het meest aansprak?
“Vooral de korte looptijd van de lening is voor ons zeer interessant geweest. Met dit bedrag kun je aan de ene kant serieuze stappen nemen, waarbij je als ondernemer vooraf al op basis van het verleden weet wat jij met dit kapitaal kunt doen. Het PIN Voorschot was voor ons dan ook een zeer flexibele oplossing.”

Hoe heb jij het proces van PIN Voorschot ondervonden?
“Het gehele proces is uitermate soepel verlopen. Er wordt door PIN Voorschot onder andere gekeken naar resultaten uit het verleden met betrekking tot pintransacties. Er worden geen moeilijke vragen gesteld. Dit is een zeer prettige manier van zakendoen. Het kan binnen deze markt voorkomen dat je de kleren van het lijf worden gevraagd, maar zo heb ik het niet ervaren.“

Biedt het PIN Voorschot een bijdrage aan jouw onderneming?
“Het PIN Voorschot is een zeer goede financiële extra waarmee wij stappen hebben kunnen zetten die wij anders niet hadden kunnen ondernemen. Wij hebben het maximale bedrag bij PIN Voorschot kunnen lenen. Dit heeft ons geholpen om nieuwe en extra voorraad aan te kopen. Vooraf waren wij al zeker dat wij deze voorraad te gelde konden maken. Dit leidt tot meer omzet en een extra marge. Deze marge blijft in onze eigen zak zitten, terwijl wij tegelijkertijd door middel van de pintransacties onze lening hebben afbetaald.

Wij hebben sterk gemerkt dat het bij PIN Voorschot niet draait om het uitmelken van de klant. Vooral het lenen op korte termijn heeft ons erg aangesproken. Het leidde tot meer omzet, waarbij wij de kosten zeer laag hebben kunnen houden. Dit resulteerde erin dat wij nogmaals een PIN Voorschot willen afnemen.”

Hoe heb jij de service en medewerkers van PIN Voorschot ervaren?
“Ons vrijblijvende gesprek werd samen met Monique van PINVoorschot gehouden. Monique is bij ons op locatie langskomen. De uitermate toegankelijke en zeer professionele persoonlijkheid van Monique sprak ons erg aan. Mede door haar is de financiering zeer snel tot stand gekomen. Ik kan PIN Voorschot dan ook in één zien als volgt beschrijven: ‘Een verfrissend concept in een normaliter naar financieel donker bos’.”

Wil je weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Doe dan hier vrijblijvend een aanvraag!

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren