Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ontmoet onze collega Karst de Jong

Karst de Jong over ondernemers, ambities en risico’s Karst de Jong, accountmanager voor regio Oost–Nederland, vertelt als EMF–teamlid van het eerste uur over wat hij voor u kan betekenen. “Ondernemers staan voor hun eigen zaak. Dat vind ik mooi. Daarmee onderscheiden ze zich van iemand in loondienst. Ze durven risico’s te nemen voor hun passie. Dan is het niet gek als je soms financiële hulp nodig hebt. Dat hoort bij het vak. Het is gaaf dat we die mensen kunnen helpen, dat geeft mij ook voldoening.”

“Mijn eerste klant was een bakker in Arnhem, daar kan ik nog steeds langskomen voor een kopje koffie. Hij wilde een nieuwe broodmachine kopen, essentieel als bakker natuurlijk. Hij zocht contact met ons en na drie weken had hij zijn broodmachine vervangen. Hij heeft daarna nog twee keer gewerkt met het PIN voorschot.

We werken met een relatief klein team en kunnen veel aandacht bieden. Goede, snelle service, daar zit onze kracht. Ik WhatsApp ook veel met klanten, een fotootje van een contractsturen is 
makkelijker dan alles moeten inscannen. 

De eerste twee weken werk ik heel intensief met iemand samen tot alles voor het PIN voorschot geregeld is. Ik help bij het opstellen van een simpel dossier, dat erop gericht is om geen extra kosten te maken bij je accountant. Ik help met het verzamelen van de juiste papieren of bel met de bank of accountant. Wij doen alles wat nodig is om een PIN voorschot te realiseren. Laatst heb ik zelfs een nieuw pinapparaat aangesloten bij een klant, ook weleens leuk om te doen.

Je hebt continu te maken met mensen die willen investeren, hun bedrijf willen laten groeien. Soms is een investering noodzaak, maar er zijn ook veel ondernemers met leuke ideeën. Helaas lopen ze vaak tegen de muur bij de bank, die veelal grote investeringen doet. Dan is het heel gaaf dat je met mensen in contact komt, ze blij zijn dat je snel langskomt en je ze ook gewoon kan helpen.”

Karst de Jong:
Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Bel of stuur een appje naar 06-46394394 Ik sta u graag te woord!

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren