Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Melle; EMF-accountmanager in regio ZUID-Nederland

Melle Koers, accountmanager van het zuiden, begon zelf als verkoper op de markt en gebruikt die ervaring nu om andere ondernemers te adviseren. Melle: Ik herken de positie waarin ondernemers zitten en put uit eigen ervaring. Je onderneemt om geld te verdienen. Ik vind het razend interessant om te sparren over welke opties iemand heeft voor zijn financiering en onderneming.

Samen met een vriend heb ik een bedrijf gerund in damesmode. Daarmee stonden we op de markt en later huurden we tijdelijke winkelpanden voor de verkoop, zogeheten vliegende winkels. Ik kwam heel veel verschillende mensen tegen. Hoe mensen aankoopbeslissingen nemen en ze verleiden tot impulsaankopen, dat boeit me enorm. Ik stelde mezelf altijd de vraag; Hoe zorg je ervoor dat de consument juist bij jouw winkel naar binnen loopt? Die kennis van het vak kan ik nu toepassen als ik bij retailers aan tafel zit. Je zit op hetzelfde level; dat creëert een goede basis voor de samenwerking. Het is dan ook leuk om creatieve ideeën aan te dragen over hoe je meer publiek kan trekken.  Je bent niet voor niks ondernemer, hebt je eigen ideeën, maar ik denk graag mee.

Waarin de regio zuid verschilt van anderen? Ondernemers zijn trots. Maastricht is bijvoorbeeld een hele deftige stad, bourgondisch eigenlijk. ‘Geld wat je niet hebt moet je ook niet uitgeven’, is het motto. Des te belangrijker om eerlijk, open en duidelijk te zijn. Het zijn vaak moeilijke situaties; over geld praten is altijd lastig. Het is goed te weten waar je aan toe bent. Zo staat het ervoor, dit zijn je kansen en de opties. Het gaat wel om geld. Mensen vinden het fijn er een gezicht bij te hebben en te weten dat er geen addertjes onder het gras zitten.

Ik leg vaak uit wat we kunnen bieden: het PIN Voorschot. Om door te kunnen gaan, rekeningen snel te betalen of je ambities te kunnen verwezenlijken. We staan snel bij je op de stoep en kunnen binnen vijf werkdagen geld op de rekening zetten. “Het gaat gewoon heel snel, dat is onze meerwaarde. En we stemmen af wat het beste bij jou en je bedrijf past, een krediet op maat!

Ook een keer met mij om de tafel? Bel of stuur een appje naar 06-25160246. Ik sta u graag te woord!

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren