Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Marketeer Björn: “Ondernemen gaat over veel meer dan cijfers”

Björn Dull; marketeer, Deventenaar, cijfer-koning en EMF-teamlid sinds 2015! Bjorn: “We kennen al onze ondernemers, we zijn bij iedereen langs geweest. Dat is waarom wij ze wel durven te helpen waar banken dat vaak niet doen.”

Over succes
Mijn hoofdtaak is de marketing voor EMF; bekendheid voor PIN Voorschot en WEB Voorschot. Van strategie tot uitvoering en van beurzen tot advertenties. Daarnaast houd ik de data bij van de voorschotten. Ik ben wel van de cijfers. Het is interessant te zien hoe de horeca het doet in bepaalde periodes, of ten opzichte van schoenenwinkels bijvoorbeeld. De invloed van het voorschot is mooi om terug te zien.  

Meer dan cijfers
Toch kijken we niet alleen naar de cijfers. Ook het kennismakingsgesprek met een ondernemer telt mee bij het verstrekken van een voorschot. Soms staat iemand er cijfermatig niet zo goed voor, maar krijgen we wel een goede indruk. Onze adviseurs gaan langs en weten hoe een ondernemer er voor staat. Geen enkel ander bedrijf heeft op deze manier contact met klanten. Dat is een voordeel voor veel ondernemers.

Over ondernemen
Ondernemers zorgen naar mijn mening voor sfeer in een binnenstad; in een winkelstraat of op een plein met cafés. Veel financiële partijen kijken alleen naar de cijfers; jaarrekeningen en omzetten. Ik ben blij dat dankzij onze adviseurs wij ook naar de eigenaren kijken. We kennen al onze ondernemers, we zijn bij iedereen langs geweest. Dat is ook waarom wij ze wel durven te helpen, waar banken dat vaak niet doen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel of stuur een appje naar 06-15535922. Ik spreek u graag!

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren