Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Frederik: “Door mijn nieuwe baan bij EMF kan ik ondernemers helpen, dat vind ik geweldig!”

EMF groeit! Ons nieuwste team lid is Frederik Duyfjes. Een faillissement wil hij nooit meer mee maken. Daarom vindt Frederik het PIN Voorschot een mooi product. Frederik vertelt waarom hij bij EMF wilde werken, over zijn achtergrond en hoe zijn eerste weken zijn geweest.

Waarom EMF en PIN Voorschot
Na een telefonische kennismaking met Dwina had Frederik een positief gevoel over EMF. Frederik: “Ik wilde dan ook graag een keer langskomen om meer over EMF en het PIN Voorschot te leren, maar ook om de mensen achter deze gave onderneming te ontmoeten. Toen ik langs was geweest wist ik dat ik hier wilde werken. De leuke collega’s en de cultuur met korte, open lijnen sprak mij direct aan. Het is een klein hecht team, dat maakt het leuk. Je weet dat jouw bijdrage echt een verschil kan maken.”

Helpen
Frederik was vanaf het eerste moment enthousiast over het PIN Voorschot. Hiervoor heeft hij voor onder andere McGregor en Gaastra gewerkt. Frederik: “Deze gingen helaas voor de tweede keer failliet, het meemaken van een faillissement is geen leuke ervaring. Dit zorgt ervoor dat ik mij nu wel goed kan inleven in de ondernemers. Daarom vind ik het PIN Voorschot zo’n mooi concept, het zorgt voor een snelle financiering voor ondernemers die willen groeien om zo hun bedrijf gezond te houden. Dat ik hierin kan bijdragen en ondernemers kan helpen, vind ik erg leuk!” 

Spin in het web
Frederik: “Ik ga als Sales Support Manager aan de slag bij EMF. Dat betekent dat ik een spin in het web ben tussen de prospects, klanten en de financiële adviseurs die door het hele land werken. Ik wil de financiële adviseurs zo goed, volledig en snel mogelijk informeren en ondersteunen. Met als doel dat de ondernemers snel over hun nieuwe kapitaal kunnen beschikken.” Daarnaast gaat Frederik zich ook inzetten om commerciële kansen te creëren voor EMF en zal hij meedenken over de marketingactiviteiten. Alles om nog meer ondernemers te kunnen helpen met het PIN Voorschot.  

Dankbaar
Dat je bij EMF niet bang moet zijn om ‘gewoon te doen’ heeft Frederik ervaren. “In mijn eerste week werd ik direct in het diepe gegooid, ik werd overal bij betrokken. Dat is juist leuk en leerzaam vind ik. Mijn eerste weken zijn dan ook goed bevallen! Ik merkte direct dat ik mijn draai wel ging vinden in het team en de dagen vlogen voorbij. Daarnaast vind ik het een hele dankbare baan, de ondernemers die wij helpen zijn echt gebaat bij onze snelle, open, persoonlijke en transparante manier van werken. Zij zijn blij en dankbaar dat er een partij is die hen wel kan helpen in hun zoektocht naar kapitaal voor bedrijfsinvesteringen. Dat maakt het werken voor EMF en het PIN Voorschot zo mooi, je maakt mensen echt blij en je ziet dat je ze echt helpt!” 

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren