Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Franchise+: inspiratie & informatie

Donderdag 23 november 2017 vindt het Franchise+ Event plaats; de jaarlijkse inspiratiedag voor franchisegevers uit alle branches. Diederik spreekt namens EMF over alternatieve financieringen tijdens dit event en vertelt over de mogelijkheden die wij franchisenemers kunnen bieden. In de aanloop van het event spraken we met Guido van der Horst, uitgever van Franchise+.

Wat is de rol van Franchise+ in de branche?
Guido: “Wij zijn dé marktplaats voor franchising. Onze missie is om mensen die iets met franchising doen of juist willen gaan franchisen bij elkaar te brengen. We zijn er voor iedereen die iets wil weten over franchising, in contact wil komen met franchisegevers of franchisenemers of geïnteresseerd is in het laatste nieuws in de branche.”

Welke rol speelt de franchisegever bij de financiering van nieuwe franchisenemers?
Guido: “Bij kleinere formules wordt er per situatie gekeken naar welke financieringsvorm het best bij de ondernemer past. Bij de grotere franchiseorganisaties hebben ze vaak standaard financieringsarrangementen met banken. Er wordt dus per franchisegever en -nemer gekeken naar de beste manier van financieren.

De grotere franchiseorganisaties hebben financieringsarrangementen met banken, crowdfundingsplatform en/of Qredits. Bij kleinere formules wordt per geval bekeken welk financieringsvorm het beste past.”

Hoe ervaar je de samenwerking met EMF?
Guido: “Ik ben erg blij met de fijne samenwerking. Jullie zijn een enorm betrouwbare partij die altijd zijn afspraken nakomt. Met een enthousiaste jonge club mensen worden jullie snel bekend in de franchisebranche. Ik zou jullie PIN voorschot zeker aanraden aan franchisenemers. Jullie bieden een nieuwe vorm van financiering aan die voor diverse franchisenemers vele mogelijkheden bieden.”

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren