Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

EMF & Marina van Rossum gaan voor gezonde ondernemingen

Onze adviseur in regio Zuid, Melle Koers, en dé blijmaker van Limburg slaan de handen in één. Marina van Rossum is de eerste en enige gecertificeerde MKB-kredietcoach van Limburg en mede-eigenaar van Online Accountants MKB Sittard. Ze zet zich al bijna 10 jaar in voor ondernemers. Samen hebben we de eerste ondernemers in de regio al kunnen ondersteunen met een PIN Voorschot. Marina van Rossum: “Ik spreek veel ondernemers voor wie het PIN Voorschot een oplossing kan zijn. Samen kijken we wat het beste is voor een ondernemer. Dat maakt dat je gezonde financieringen gaat creëren en gezonde ondernemingen. Dat is het belangrijkste.”

Vent, tent & cent
Melle: “Marina gaat ook altijd persoonlijk langs bij ondernemers, hecht waarde aan ondernemers die open kaart spelen. Dan kunnen we het beste voor iemand aan de slag. In die zin komen onze waarden overeen.” Marina licht toe: “We kijken altijd naar drie pijlers. De vent, de tent en de cent. Bij de vent kijken we naar de ondernemer, waar zitten je kwaliteiten en hoe ondernemend ben je? Bij de tent is de vraag; hoe is de omzet? Hoe ziet de kostenstructuur eruit? Wat kan beter, wat kan anders? Als laatste kijken we naar de cent; de financieringen. Dat kan ook PIN Voorschot zijn.” 

Ideaal voor de horeca
Marina: “Vaak zit er geld in het bedrijf maar soms ook niet, zeker in de horeca niet. Je bent afhankelijk van het weer en andere omstandigheden. In Heerlen en Geleen zijn voorschotten aangevraagd voor de verbouwing van een restaurant of een investering in het terras. Het PIN Voorschot is dan een mooie oplossing. Het is transparant, je krijgt direct geld en je gaat ook direct geld terugbetalen. Maar wel op basis van je omzet, dat is veel beter af te stemmen op de klantvraag.” 

Gezond & succesvol 
Marina: “Ik ben zeer blij met de samenwerking. We kunnen het samen over een financiering hebben, sparren. Dat maakt dat je gezonde financieringen gaat creëren, en gezonde ondernemingen. Voor ondernemers is het fijn dat ik het voorgesprek kan doen, alle gegevens voor ze kan opvragen. Zodra Melle langs gaat bij een ondernemer kan hij meteen aan de slag.” 

Mooie samenwerking! 
Melle kan dat beamen: “Ik maakte kennis met Marina in Sittard en kreeg die middag al twee aanvragen voor een PIN Voorschot uit haar netwerk. Het ging mooi snel, ik kon haar die middag nog laten weten dat wij wat konden betekenen voor die ondernemers. Binnen een uur hadden we de gegevens binnen en kon Floris aan de slag met de cijfers. Dat is het grote voordeel, de korte lijnen en goede communicatie, het snelle handelen van haar kant, en een snelle oplossing voor de ondernemer. Het belooft een mooie samenwerking voor de toekomst!”  

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren