Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

"De snelste oplossing voor retailers"

“Het ondernemers zo makkelijk mogelijk maken. Dat is ons doel. In de retail is snelheid belangrijk, je wil snel extra geld inzetten voor je winkel als dat nodig is. Het PIN Voorschot is dan de snelste oplossing.” Dave Quadvlieg is branchespecialist schoenen & sport bij INretail. Hij deelt zijn kijk op het PIN Voorschot.

“Als ondernemer in de retail denk je in seizoenen. Een collectie voetbalschoenen of badkleding moet snel betaald worden. Er zijn momenten waarop je dan wat extra krediet nodig hebt. Een PIN Voorschot is lekker snel geregeld; je hebt snel krediet. Dat is het belangrijkste; je kan als ondernemer gewoon door.  

Ook omdat je in de detailhandel erg afhankelijk bent van seizoens en weersinvloeden. Je kunt niet wachten tot je collectie verkocht is voor je die betaalt aan je leverancier. Valt het aantal winkelbezoekers tegen dan biedt het PIN Voorschot uitkomst. Omdat je snel een voorschot kan ontvangen maar ook omdat je automatisch minder afbetaald als je minder PIN omzet hebt.

Daarom is snelheid geboden; hoe sneller een voorschot geregeld is hoe beter. Binnen een week zit EMF aan tafel bij onze leden. Je hoeft niet eerst langs je notaris of eindeloze jaarrekeningen op te sturen. Dit maatwerk en flexibiliteit werkt heel prettig voor ondernemers. Daarom stellen we onze samenwerking enorm op prijs.

Mensen die een nieuwe winkel willen starten, uitbreiden of verbouwen, hebben vaak behoefte aan krediet. Of als je in de inkoop- versus verkoopplanning een moment van tekort ziet ontstaan, dan kun je daar vooraf op inspelen door geld te lenen. Hoe eerder je aan de bel trekt hoe beter. Anders wordt geld lenen alleen maar duurder.

Zeker sinds banken steeds minder vaak Seizoenskrediet verstrekken. Dat is voor ondernemers in de retail erg onhandig. Ze zijn de grootste werkgever van Nederland. Zorg is dat juist zij kunnen blijven ondernemen. Het is fijn dat er dan andere initiatieven ontstaan die MKB-ondernemers wél ondersteunen, zoals PIN Voorschot.”

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren