Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Case Study: Point Fashion

Op 1 december 2016 zijn Naveed en Albertino de mooie kledingwinkel Point Fashion begonnen aan de Westzijde in Zaandam. Voor de opening is het hele pand verbouwd en het ziet er fantastisch uit.

Over de onderneming
Door de ruime opzet is de collectie goed zichtbaar en makkelijk uit te breiden. Tevens hebben ze een eigen webshop. Achterin de winkel is er nog ruimte over. Er wordt gedacht aan een barbier.

Over de ondernemers
Naveed heeft al eerder een onderneming gehad, een horecaonderneming in Zaandam. Albertino heeft veel ervaring in de kledingbranche. Het gedroomde duo om een succesvolle kledingwinkel te runnen.

De financieringsbehoefte
Er was veel geïnvesteerd in de winkel en een winkel moet natuurlijk vol hangen met de nieuwste collectie voor het nieuwe seizoen. Voor deze collectie komen de klanten speciaal naar de winkel en is dus een must om op voorraad te hebben. Er is direct geld nodig om in te kopen.

De oplossing
Het PIN Voorschot was voor Point Fashion ideaal om snel aan geld te komen voor hun winkel om de nieuwste collectie te kunnen kopen. Ondanks dat de winkel pas 5 maanden open was (normaal gesproken moet de onderneming een jaar open zijn voor een PIN Voorschot) heeft Point Fashion een PIN Voorschot gekregen. Wij geloven in de ondernemers!

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren