Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Voorwoord

Binnensteden, winkelstraten en winkelcentrums economisch gezond houden! Iets waar we ons iedere dag mee bezig houden!

Gelukkig zijn er partijen in ons land die zich daarvoor inzetten.

Voor mij zijn in eerste instantie de winkeliers en horeca ondernemers in de winkelstraat de lokale helden in hun steden, die jaar in jaar uit hun hoofd boven water weten te houden onder lastige omstandigheden. Geen steun meer van de banken, kraan dicht, en opmars van online verkoopkanalen. Maar wel blijven ondernemen, wel goed voor hun klanten zorgen en niet inboeten in service!
Zij zijn de vergeten groep ondernemers met ballen! Surfend op mijn computer kom ik blij en verrast informatie, tips en weetjes tegen voor de retailers in Nederland.
Vandaar het ontstaan en de start van dit blog voor Retail & Horeca Nederland.

Ik hoop u – winkeliers en horeca ondernemers – mee te mogen nemen in dit onafhankelijke en informatieve online magazine met leuke artikelen, interviews en nieuws items en weetjes.

Met vriendelijke groet, Dwina Winter

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren