Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bezoek ons op de Horecava!

Het is zover! Wij staan komende editie op de Horecava. Van 8 t/m 11 januari ontvangen wij u graag in de RAI Amsterdam tijdens de Horecava.Het had even wat voeten in aarde maar het is definitief. Het leek ons goed om niet alleen onszelf te laten zien, maar ook andere partijen die een financiering kunnen leveren. Zodoende staan wij samen met Spotcap en Credion in een stand. Op deze manier kunnen wij samen een breed scala aan financieringen aanbieden speciaal voor de horeca. Het gaat tenslotte om de ondernemers!

De periode rond de feestdagen is altijd vol drukte voor horecaondernemers. Na de jaarwisseling wordt het traditioneel gezien enkele weken of zelfs maanden wat rustiger in de horeca. Dit geeft mooi de tijd om goed voor te bereiden op het hoogseizoen, maar eerst moet het laagseizoen overbrugd worden. Dit kan de liquiditeit van de horecaonderneming onder druk zetten en er is misschien geen geld om te investeren voor het hoogseizoen. Wij bieden een oplossing voor dit gebrek aan liquiditeit en adviseren u graag hierover.

In onze stand kunt u ook terecht bij Ad Hoc Horecamakelaars. Zij kunnen horecaondernemers van een passend advies voorzien betreffende alle vastgoedvragen.

Wij staan samen met onze partners klaar om vragen te beantwoorden en kennis met u te maken. U vindt ons in hal 1, standnummer 01.525. Wij zien u graag verschijnen!

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren