Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accountmanager Monique: “In het westen zijn we direct, dat ligt mij”

Monique staat als gedreven accountmanager vanaf de start van EMF klaar voor ondernemers. Graag neemt ze de financiële zorgen van een ondernemer zoveel mogelijk uit handen en ondersteunt ze waar nodig. Monique: “Eigenlijk stellen we kort geld beschikbaar, maar bouwen we een lange relatie op en dat geeft me ontzettend veel voldoening.”

Vertrouwen
Monique: “Het persoonlijke contact met de ondernemer vind ik prettig, wanneer je een ondernemer in de ogen kunt kijken en de winkel daadwerkelijk kunt zien geeft dit een goed gevoel. Ik merk dat ondernemers dit zelf ook als prettig ervaren.

Voor sommige ondernemers ben ik als vast contactpersoon ‘gewoon Monique’, niet ‘een accountmanager’. In het weekend word ik bijvoorbeeld regelmatig gebeld, dan neemt een ondernemer tijd voor zijn administratie. Het is een relatie die je samen opbouwt en het gaat voornamelijk om het vertrouwen voor beide partijen.”

Westerse mentaliteit
“Zelf ben ik ook afkomstig uit de regio waar ik werkzaam ben, namelijk Noord- en Zuid-Holland. Door de tijd heen merk je ook het verschil in de regio’s. In het westen zijn we direct en open, dat ligt mij. Ik ben geen ‘politiek dier’. Het eerlijke en snelle doorpakken vind ik heel prettig werken.”

Meedenken  
“We zijn een jong en nog relatief klein bedrijf. Door het persoonlijke contact kunnen we de ondernemer adviseren. Doormiddel van een PIN voorschot heb je natuurlijk snel geld tot je beschikking, maar je kunt het ook snel weer aflossen. Het is flexibel en het gaat automatisch, ondernemers zeggen ook weleens dat ze er bijna niets van merken.

We bekijken samen met de ondernemer wat het voorschot zal zijn en ook echt wat verstandig is voor de ondernemer zelf. Zo komt het nog weleens voor dat ik met een accountant, van een ondernemer, bespreek wat de mogelijkheden zijn. Graag neem ik de financiële zorgen uit handen zodat een ondernemer ook weer kan gaan ondernemen. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.”

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel of stuur een appje naar 06-24393927. Ik spreek u graag!

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren