Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

5 tips voor een succesvolle zomer in de horeca

De eerste mooie dagen van het jaar hebben we alweer achter de rug en we hebben nog een hele zomer voor de boeg. Hoe zorg je er nou voor dat jouw horecazaak helemaal klaar is voor de zomer? En met welke investeringen zorg je voor een omzet-boost? Hier lees je 5 van onze tips!

1.    Goed personeel 
Je personeel is je visitekaartje, train ze daarom goed. Ontvang gasten met een glimlach voor een warm welkom. Ook is oogcontact erg belangrijk voor een goede service. Daarnaast moet uw personeel goed op de hoogte zijn van de meest recente menu- en drankenkaart. Investeer in goede medewerkers!

2.    Investeer in snelheid
Uw gasten willen natuurlijk graag snel hun bestelling. Naast tevreden gasten draait u waarschijnlijk meer omzet; er wordt sneller een tweede consumptie besteld of het tafeltje is eerder vrij voor nieuwe gasten. Investeer in een goed bestelsysteem tussen uw personeel op het terras en achter de bar.

3.    Pinnen op het terras 
Ook het afrekenen moet simpel zijn voor gasten. Zorg dat er op uw terras afgerekend kan worden met een mobiel pinapparaat. Makkelijk voor gasten en de bediening, succes gegarandeerd! 

4.    Verzorgd terras
Een netjes en verzorgd terras trekt meer klanten. Zorg dat uw terras er beter en meer uitnodigend uitziet dan die van de buren. Investeer bijvoorbeeld in mooie tafels, stoelen en parasols. Een opgeruimd en schoon terras zorgt voor goede uitstraling! 

5.    Nog een rondje? 
Zorg dat mensen langer bij u blijven zitten. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een speeltuin zodat de kinderen van de gasten zich vermaken en iedereen langer blijft zitten én dus meer geld bij u uitgeeft. Met terrasverwarmers zullen uw gasten ook langer blijven zitten. Het koelt ’s avonds af maar op uw terras is het nog zeer aangenaam. 

Voor deze investeringen is geld nodig. Misschien heeft u dat geld nu even niet, maar in de zomer gaat u de goede investeringen zo terugverdien. Het PIN Voorschot is in zo’n situatie de oplossing. 
U ontvangt nu het geld om te investeren in uw onderneming en u betaalt het terug zodra u omzet draait. Ideaal!

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren