Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

3 tips voor lokale bekendheid!

In dit artikel geven we je 3 tips voor lokale bekendheid!

1. Zet Facebook in om je bedrijf lokaal te promoten Al voor €5 of €10 sta je in de Facebook tijdlijn van jouw doelgroep. De promotie zet je gewoon in via je eigen Facebook profiel, op de bedrijfspagina van je onderneming. Met een pakkende actie of sfeerfoto bereik je zo gemakkelijk 2000 mensen.
2. Organiseer een event, of sluit je aan bij lokale initiatieven Lokale evenementen zijn de ideale manier om gezien te worden. Je kunt real-life laten zien wie je bent, wat je hebt en wat je kan. Zo zorg je voor naamsbekendheid in de regio en het versterkt je merk. Daarnaast levert een goed opgezet evenement omzet.
3. Zorg voor een aantrekkelijke website met openingstijden, een indruk van de zaak, routebeschrijving of menukaart; een website is tegenwoordig onmisbaar. Kijk voor makkelijk te maken website bijvoorbeeld op ondernemerswebsites.nl.

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren