Melle; EMF-accountmanager in regio ZUID-Nederland

Melle Koers, accountmanager van het zuiden, begon zelf als verkoper op de markt en gebruikt die ervaring nu om andere ondernemers te adviseren. Melle: Ik herken de positie waarin ondernemers zitten en put uit eigen ervaring. Je onderneemt om geld te verdienen. Ik vind het razend interessant om te sparren over welke opties iemand heeft voor zijn financiering en onderneming.

Lees het hele artikel

Deze maand arm :-( Volgende maand rijk:-)

KABOEM! Het vuurwerk knalt op middernacht en de vuurwerkverkoper kijkt met een blijde grijns naar zijn goedgevulde kassa. Maar een paar weken geleden was die kassa helemaal niet vol. En juist toen moest hij zijn voorraad (aan)betalen in de wetenschap dat er nog een paar weken niets verkocht zou worden. Een duidelijk geval van “de kost gaat voor de baat uit”.

Lees het hele artikel

"De snelste oplossing voor retailers"

“Het ondernemers zo makkelijk mogelijk maken. Dat is ons doel. In de retail is snelheid belangrijk, je wil snel extra geld inzetten voor je winkel als dat nodig is. Het PIN Voorschot is dan de snelste oplossing.” Dave Quadvlieg is branchespecialist schoenen & sport bij INretail. Hij deelt zijn kijk op het PIN Voorschot.

Lees het hele artikel

Case Study: Point Fashion

Op 1 december 2016 zijn Naveed en Albertino de mooie kledingwinkel Point Fashion begonnen aan de Westzijde in Zaandam. Voor de opening is het hele pand verbouwd en het ziet er fantastisch uit.

Lees het hele artikel

Column Diederik Werdmölder: “Financieel Tinderen”

Als ondernemer heb je veel keuze om een partner voor de financiering van je onderneming te vinden. Maar hoe vind je nou die partner waar je een gelukkige relatie mee op kunt bouwen? Maar hoe vind je nou die partner waar je een gelukkige relatie mee op kunt bouwen? Kun je dat beoordelen aan de hand van uiterlijke kenmerken? Of ga je er tijd en moeite in te stoppen om ook de niet zichtbare kenmerken van je toekomstige zakenpartner te ontdekken?

Lees het hele artikel

Ontmoet onze collega Karst de Jong

Karst de Jong over ondernemers, ambities en risico’s Karst de Jong, accountmanager voor regio Oost–Nederland, vertelt als EMF–teamlid van het eerste uur over wat hij voor u kan betekenen. “Ondernemers staan voor hun eigen zaak. Dat vind ik mooi. Daarmee onderscheiden ze zich van iemand in loondienst. Ze durven risico’s te nemen voor hun passie. Dan is het niet gek als je soms financiële hulp nodig hebt. Dat hoort bij het vak. Het is gaaf dat we die mensen kunnen helpen, dat geeft mij ook voldoening.”

Lees het hele artikel

Omzet winkeliers eerder beschikbaar

Met de paasdrukte voor de deur en vanaf gisteren de snelwegen overvol, is de toeristenstroom in Nederland in volle gang. De late Pasen is dit jaar zeker in zijn voordeel gezien de kans op beter weer en er zit meer ruimte tussen de voorjaarsvakantie.

Lees het hele artikel

Voorwoord

Binnensteden, winkelstraten en winkelcentrums economisch gezond houden! Iets waar we ons iedere dag mee bezig houden!

Lees het hele artikel

Blog

Algemene voorwaarden - Privacy beleid